Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du på jakt efter sommarjobb och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Har du dessutom truckkort och inte räds för att arbeta? Då kan detta vara drömjobbet för dig!Vem är du?
Vi ser gärna att du har bakgrund inom lagerarbete. Som person skall du vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är initiativtagande och har lätt att lära. 
Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra samt att du har ett positivt förhållningssätt mot arbetskamrater. Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil. 

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår generella lageruppgifter, så som packning av varor eller orderplock som innefattas av truckkörning . Rollen innebär att man är flexibel och att man under en arbetsdag kan komma utföra flera arbetsuppgifter. 
Man hanterar även order och affärssystem. 

Om tjänsten 
Arbetstider: Dagtid - måndag till torsdag 06.30-15.30 fredag 06.30-12.30 
Lön: Enligt GFL (snittlön på avdelningen) 
Startdatum och uppdragets längd: Måndag 19 juni, vecka 25 fram till v32
Placeringsort: Nässjö

Krav för tjänsten 
  • Truckkort - samt truckvana (gärna höglyftande truck) 
  • God kunskaper i svenska, både tal och skrift.
  • God datorvana 
Vi på OnePartnerGroup Nässjö söker ständigt efter duktiga och nyfikna medarbetare, detta kan vara din chans att få ett heltidsjobb som du verkligen trivs med! 


Varmt välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 12 juni  men vi arbetar löpande med urval så tveka inte att söka tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Fredric Fendrich på fredric.fendrich@onepartnergroup.se eller researcher Kevin Inal kevin.inal@onepartnergroup.se

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mejl. 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare