Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du flink i fingrarna och gillar att få jobba med händerna, få vara med i hela kedjan från detalj till färdig produkt och vara en del av ett framåtlutat team? Då kan detta vara jobbet för dig! DB Schenker i Nässjö söker nu en erfaren skicklig felsökare/testoperatör till sin verksamhet i Nässjö. 

Om DB Schenker
DB Schenker erbjuder, utvecklar och producerar transporter. Utöver det tillhandahåller de spetskompetens inom logistik- och informationstjänster. Efter nästan 100 års verksamhet har de blivit rätt rutinerade och i dag är DB Schenker störst på den svenska marknaden.

Om Tjänsten

I din roll som felsökare/testoperatör så kommer du att bidra med din kunskap och ha ett nära samarbete med teknikavdelningen. Uppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Metodisk felsökning, analytiskt tänkande
  • Kunna läsa och förstå konstruktioner via elschema
  • Arbetet kan även innebära varierande arbetsuppgifter inom lager och logistik 
  •  Instrumentkompetens
  •  Komponentkännedom
  •  Viss montering av elektroniska detaljer 
  •  Kvalitetsuppföljning
Övrigt om tjänsten 

Arbetstider: Dagtid 
Lön: GFL-baserad 
Startdatum: Omgående 

Vem är du?

För att passa i denna roll så tror vi att du har en stor problemlösningsförmåga samt är driven och noggrann i arbetet som utförs.
Som person har du även en god samarbets- och initiativförmåga då du kommer att ha ett nära samarbete med teknikavdelningen. 

Krav:
Tekniskt gymnasium, högskola eller annan likvärdig utbildning.
Du har en god datorvana och har ett starkt intresse för teknik 
Flytande svenska i tal och skrift 
God engelska i tal och skrift 


Meriterande 
Tidigare yrkeserfarenhet av felsökning av elektronik
Kunskaper i att läsa elschema och kunskaper i lödning
Truckkort 


Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekryteringsprocess har DB Schenker Nässjö valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Till en början erbjuds våra konsulter en visstidsanställning på 6 månader, därefter är ambitionen från oss att man går över till en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag är den 21 juni 2023 men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Fredric Fendrich eller Researcher Kevin Inal kevin.inal@onepartnergroup.se.
 
Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 40-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare