Hoppa till innehåll
Nevotex AB logotyp

Inköpare i nyckelroll

Du är idag en driven inköpare som söker nya utmaningar och vill bidra till den fortsatta utvecklingen av vår inköpsorganisation. Du gillar att arbeta i team och tillsammans med kolleger arbeta med ständiga förbättringar inom området inköp, logistik, kvalitet och hållbarhet. Att arbeta målinriktat och tänka strategiskt är en självklarhet för dig. Du är modig och känner dig bekväm med att självständigt ta ansvar för bland annat prisförhandling, leverantörsutveckling, inköpsplanering mm.

Du har några års erfarenhet av kvalificerat inköp och hungrar efter att ta ytterligare ett steg i din utveckling. Du jobbar strukturerat och är van att arbeta i affärssystem. Att vara prestigelös och ha förmåga att skapa goda relationer med arbetskamrater och leverantörer är självklart för dig. I rollen som förhandlare lever du upp till företagets förväntan att agera i professionellt affärsmannaskap.

Relevant utbildning på högskolenivå är en värdefull merit. Goda kunskaper i Excel samt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

Nevotex arbetar med ständiga förbättringar i internationell miljö och värnar om medarbetarnas välmående och kompetensutveckling.

Vi värderar högt om du är en person som engagerar dig och bidrar till att företagets strategier och mål uppfylls. Du ska ta din plats i teamet, våga utmana befintliga arbetssätt och vara en god arbetskamrat.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Nässjö.

Vi ser fram emot din ansökan. Sänd CV och personligt brev senast 4 juni till: jobb@nevotex.se

Vid frågor kring tjänsten eller ansökan, kontakta Supply Chain
Manager;

Andreas Torstensson: atn@nevotex.se 0380-55 38 73
Mer info
Kontaktperson
Andreas Torstensson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textilier, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Med erfarenhet, expertkunskap och en stark passion för form, kulör och textur. Vi hjälper möbeltapetserare, möbelproducenter, arkitekter och designers att förverkliga sina idéer: vårt sortiment rymmer tusentals tyger, material och tillbehör. I vår produktion I estniska Narva skräddarsyr vi allt från kompletta lösningar till specifika detaljer för internationell tillverkningsindustri.

Nevotex verkar i 7 olika länder och har totalt omkring 150 anställda.

Nevotexgruppen omsätter drygt 400 MSEK

Liknande jobb