Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Vikariat som barnskötare till Forserums Norra förskola.

Ansök nu
Om arbetsplatsen
I Nässjö kommun arbetar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på delaktighet och är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö kommun har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag samt en hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Här kommer du tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att pröva dina idéer. Sånt gillar vi! Alla förskolor i kommunen har fem kompetensutvecklingsdagar per år. Alla medarbetare som har en tillsvidaretjänst eller ett längre vikariat har tillgång till ett eget digitalt verktyg.

Arbetsuppgifter
Vill du ha ett av de roligaste uppdragen som finns? Välkommen till oss på Forserums Norra förskola som består av två avdelningar. Hos oss får du som barnskötare verka för allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö som är förskolans vision. Nu söker vi dig som vill lägga grunden för barnens livslånga lärande och tilltro till sig själva. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov och stimulans för sitt lärande genom leken. I arbetet som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kolleger och har ett gemensamt ansvar för hela utbildningen för att främja barnens utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du bidrar till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för omsorgsuppdrag där du ger alla barn förutsättningar att mötas av en förskola som är rolig, trygg och lärorik

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Har du erfarenhet av arbete som barnskötare är det meriterande. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du tar ansvar för och har god förmåga att skapa bra relationer till både barn och kollegor samt vårdnadshavare.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Joakim Lübking
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare