Verksamhetsvaktmästare till Annebergs skola samt förskolor i närområdet

Verksamhetsvaktmästare till Annebergs skola samt förskolor i närområdet

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och medverka till en trivsam miljö för barn, elever och personal, samtidigt som du bidrar till din egen och verksamhetens utveckling? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig! Just nu söker vi en verksamhetsvaktmästare till Annebergs skola och förskola, samt förskolorna i Flisby och Ormaryd. Vår arbetsplats präglas av ett goda relationer mellan personal, barn och elever. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en verksamhet där våra barn och elever utvecklas och trivs. På enheterna får du tillsammans med oss möjlighet att utvecklas, känna glädje och stolthet. Verksamhetsvaktmästarna inom barn- och utbildningsförvaltningen samarbetar och stöttar varandra vid behov under ledning av en samordnare. I rollen som verksamhetsvaktmästare arbetar man mot fem mål. Servicen ska vara likvärdig, resurseffektiv, kvalitativ, säkerställd och professionaliserad. Vill du vara en del av detta arbete? Sök då tjänsten hos oss!

Arbetsuppgifter
I uppdraget som verksamhetsvaktmästare ingår verksamhetsstöd. Det arbetet inkluderar underhåll av verksamhetens lokaler, där du förväntas kunna åtgärda mindre skador och fel samt utföra enklare reparationer i byggnaderna. I arbete ingår även att samordna felanmälningar inom verksamheten. I den yttre skötseln av verksamheten ingår exempelvis underhåll av grönytor, staket, grindar, parkeringsytor, rabatter och buskar. Under vintertid ingår även snöröjning och halkbekämpning. Som verksamhetsvaktmästare kommer du också arbeta förbyggande med säkerhets- och arbetsmiljöarbete, i enlighet med lagen om skydd mot olyckor, LSO. Exempel på sådana arbetsuppgifter är: * fullgöra uppgifterna enligt SBA (det systematiska brandskyddsarbetet) * delta vid lekplatsinspektioner * delta i SAM (det systematiska arbetsmiljöarbetet) när det kommer till skyddsronder och fastighetssyn i verksamheterna. En annan stor del i verksamhetsvaktmästarens uppdrag är att samarbeta med olika parter kring barn, elever och personalens praktiska skolmiljö. Verksamhetsvaktmästaren samarbetar med interna och externa parter såsom hyresvärdar, barn, elever och personal i verksamheten.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha en 3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning och yrkeserfarenhet av relevanta arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har en påbyggnadsutbildning antingen inom det yrkestekniska området eller inom barn- och ungdomsområdet. Som person behöver du ha känsla för service, där du har förmågan att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har ett gott bemötande och anpassar information efter mottagare och situation. Du är självgående och strukturerar själv ditt angreppssätt i olika situationer. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. För att trivas i rollen bör du vara bra på att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Sanna Bjelke
Telefon 0380-517707
Email Mejla Sanna Bjelke
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.