Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Verksamhetsutvecklare/teamledare kontaktcenter

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Nässjö är något annat än det typiskt småländska, det pittoreska och idylliska. Nässjö är naturligt otämjt, urbant och jordnära. Här lever industriarvet kvar i spännande industriella miljöer fulla med historia - byggnader som idag rymmer innovativa framtidsföretag. Välkommen till en plats som kommer överraska dig! Nässjö kommun håller på att bygga upp en kontaktcenterverksamhet för att öka vår tillgänglighet och service och effektivisera våra processer.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en driven och ansvarstagande verksamhetsutvecklare som brinner för utveckling och vill ta vårt kontaktcenter in i framtiden. Vi tror att du: - Har eftergymnasial utbildning eller likvärdiga erfarenheter förvärvade på annat sätt - Har erfarenhet av att bedriva modern kundserviceverksamhet enligt ROSA-metoden - Har erfarenhet av verksamhets- och kvalitetsutveckling - Är en god kommunikatör och engagerande teamledare med ett coachande förhållningssätt - Har lätt för att bygga relationer och trivs med att ha många kontaktytor - Har en bred digital kompetens och ett intresse för teknikens möjligheter - Brinner för kundservice och bemötande I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta strategiskt med att utveckla kontaktcenter-konceptet och teamet. Du har kontakt med förvaltningarna och hittar nya samarbeten och samverkansområden. Du utbildar i bemötande och kundservice och arbetar operativt i telefoni och kundtjänst. Även schemaläggning, semesterplanering och kontakter med timanställda är ditt ansvarsområde. Vi vill också att du förstår vikten av god samverkan för att nå resultat. Rollen är delvis ny och det finns ett visst utrymme att vara med och forma den i dialog med kommunikationschefen. Erfarenhet av att bygga upp en kontaktcenterverksamhet är meriterande liksom arbete med ärendehanteringssystem och e-tjänster. Du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift och gärna ytterligare något språk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Kontaktcenter är en del av kommunikationsavdelningen och har sex medarbetare. Arbetsplatsen är en del av stadshuset i centrala Nässjö och hit går det smidigt att ta sig med lokaltrafiken. Som anställd i Nässjö kommun har du bland annat flextidsavtal, friskvårdsbidrag och rätt till semester redan under ditt första anställningsår. Du kommer ges en gedigen introduktion för att rusta dig inför dina nya arbetsuppgifter och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling. Intervjuer kommer att genomföras 20/6 vecka 25.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Elisabeth Johansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare