Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Specialpedagog till förskolor i Nässjö kommun

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Är Du specialpedagog och längtar efter att arbeta i team med flera i samma profession? Ser du handledning som ett betydelsefullt verktyg för att nå hög kvalité i förskolan och drivs av utvecklingsfrågor, då kan detta vara tjänsten för dig. Tillsammans med åtta andra specialpedagoger för förskolan i Nässjö kommun kommer Du arbeta efter vår framtagna handlingsplan, utreda och utveckla verksamheten för de barn som är i behov av stöd. Du kommer arbeta nära en eller två rektorer inom ditt ansvarsområde. Ditt kontor har du tillsammans med övriga specialpedagoger, rektorer och administratörer på Enheten för förskola. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns förskolor och skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Barn- och utbildningsförvaltningen söker specialpedagog till förskolor i Nässjö kommun, Annefors, Stensjön och Sandsjöfors förskoleområde. Specialpedagogens funktion är områdesövergripande. Specialpedagogens uppdrag i förskolan handlar om att självständigt och i team genomföra uppföljning och utvärdering samt tillsammans med rektor leda utveckling av det pedagogiska arbetet med målet att kunna möta behoven hos alla barn.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet som specialpedagog inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs självständigt och tillsammans med kollegor, det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Det är viktigt för oss att du med din kompetens bidrar till att vi tillsammans skapar en förskola för alla barn. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter inom språkutveckling, tal, kommunikation, syn, hörsel samt tillgängliga lärmiljöer Arbetet kräver att du har körkort och tillgång till bil. Behörig specialpedagog inom förskola.

Övrigt
Rekryteringen sker löpande. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Anna Ekdahl Wass
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare