Sommarvikarie till Enhet Ungdom

Sommarvikarie till Enhet Ungdom

Om arbetsplatsen
Kultur och fritidsförvaltningen ger Nässjö kommun det lilla extra. Här arbetar man för att kommuninvånaren, turisten och andra aktörer får upplevelser utöver det vanliga. Genom Kultur- och fritidsförvaltningen erbjuds det ett rikt konst- och kulturliv, bibliotek, badplatser och friluftsområden fyllda med aktiviteter, sport- och simhallar, fritidsgårdar med fritidsaktiviteter, blomstrande föreningsliv och mycket mer. Kultur och fritidsförvaltningen ser till att det händer!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med oss får du vara med och göra skillnad! Är du den vi söker? Nu söker vi flera medarbetare som vill arbeta med oss i sommar. Vi tror att du vill kan/ agera som en förebild får våra ungdomar och bidra till att skapa en meningsfull fritid och goda livsvillkor för Nässjös invånare. Vi söker dig som är trygg och social, har lätt för att knyta nya kontakter och är tydlig i din kommunikation med andra. Vi kan erbjuda ett flexibelt och omväxlande arbete, ett arbete för dig som vill göra skillnad för ungdomar. En viktig del för att lyckas i rollen är ett positivt förhållningssätt, även i svårare situationer. Vi lägger stor vikt vid det främjande arbetet. Du är en engagerad medarbetare som självständigt kan planera, driva och genomföra dina arbetsuppgifter samtidigt som du ser värdet av ett fungerande samarbete inom arbetslaget. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna, barn och ungdomar och har förmågan att skapa förtroenden samt lyssna in olika behov. Genom våra mötesplatser och med tydligt fokus på att bidra till rik och meningsfull fritid vill vi skapa möjligheter till goda livsvillkor för våra ungdomar. Våra ungdomar ska ha makt och inflytande över sina liv och möjlighet till goda fritidsalternativ utifrån individuella behov och förutsättningar. För oss är det viktigt att våra ungdomar känner att de kan förverkliga sina idéer om vad de vill göra på fritiden. I tjänsten ingår det att möta ungdomar där de ofta vistas i syfte att visa på fritidens olika möjligheter speciellt för ungdomar som inte är aktiva i någon verksamhet. För oss är det viktigt att du är rätt person, vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Avslutad och godkänd gymnasieutbildning. - Skallkrav Högskoleutbildning - Skallkrav Pågående eller avslutad utbildning från högskola eller yrkeshögskola som är relevant för tjänsten. Till exempel fritidspedagog, ungdomscoach, socialpedagog eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. B-körkort - Skallkrav Goda kunskaper i svenska i tal och skrift - Skallkrav Meriterande kompetenser - Meriterande * Erfarenhet av att arbeta coachande med ungdomar. * Erfarenhet av samverkan med bland annat föreningar, skola, polis och socialtjänst. * Erfarenhet av att bemöta ungdomar med olika kulturella bakgrunder. 04. Trygg (emotionell stabilitet) - Skallkrav Är säker i osäkra sammanhang, står upp för egna åsikter, har mod att säga ifrån och förmåga att skilja på sak och person. 07. Relationsskapande (extraversion) - Skallkrav Tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. 10. Samarbetsorienterad (vänlighet) - Skallkrav Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. 01. Strukturerad (målmedvetenhet) - Meriterande Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Arsim Ahmeti
Telefon 0380 518 069
Email Mejla Arsim Ahmeti
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.