Hoppa till innehåll

Samhällsvägledare till kontaktcenter

Om arbetsplatsen
Nässjö är något annat än det typiskt småländska, det pittoreska och idylliska. Nässjö är naturligt otämjt, urbant och jordnära. Här lever industriarvet kvar i spännande industriella miljöer fulla med historia - byggnader som idag rymmer innovativa framtidsföretag. Välkommen till en plats som kommer överraska dig! Nässjö kommuns kontaktcenter arbetar för att öka kommunens tillgänglighet och service och effektivisera kontaktvägarna. Som samhällsvägledare på kontaktcenter är din uppgift att handlägga ärenden och besvara frågor som kommer in till kommunen via e-tjänster, telefon eller besök. Du förväntas ha en bred kunskap om kommunal verksamhet, kunna handlägga första linjens ärenden åt förvaltningarna och ge invånarna effektiv service, guidning och information. Kontaktcenter har sex medarbetare och är en del av kommunikationsavdelningen. Avdelningen består också av kommunikatörer, konsumentvägledare, budget- och skuldrådgivare samt destinationsutvecklare, totalt 17 personer.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en driven och ansvarstagande samhällsvägledare med teknikintresse. Vi tror att du: - Har eftergymnasial utbildning eller likvärdiga erfarenheter förvärvade på annat sätt - Har erfarenhet av att bedriva modern kundserviceverksamhet enligt ROSA-metoden - Har lätt för att bygga relationer och trivs med att ha många kontaktytor - Brinner för kundservice och bemötande - Har erfarenhet av eller intresse för att arbeta med e-tjänster - Har en bred digital kompetens och ett intresse för teknikens möjligheter Förutom att arbeta i telefonisystem och ärendehanteringssystem är du delaktig i arbetet med att identifiera behov av och skapa nya e-tjänster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är självgående och ansvarsfull. Du är intresserad av förändringsarbete, har ett genuint samhälls- och människointresse och är en god pedagog. Samarbetsförmåga och ett gott bemötande är en självklarhet.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Nässjö kommun logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Elisabeth Johansson
Email

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Nässjö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Jönköping stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga