Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Norråsaskolan 7-9 söker So/sv/eng lärare

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Norråsaskolan är en högstadieskola med ca 450 elever och det som utmärker oss från andra skolor är att vi har ett tvålärarskap i alla klasser och lektioner.

Arbetsuppgifter
Du kommer undervisa i So/Sv/eng, samt vara mentor. Exakt hur tjänsten kommer se ut är inte helt klart än. Dels beror det på hur underlaget hos oss ser ut men även dina kompetenser kan styra tjänsten till viss del. En viktigt del i vårt sätt att arbeta är vårt tvålärarsystem som genomsyrar alla våra ämnen. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera undervisningen ihop med en kollega för alla dina elevgrupper. Vi genomgår även en komplett ombyggnation av skolan som kommer vara klar sommaren 2024, vilket gör att du kommer få arbeta i en helt ny skola med moderna klassrum och den senaste It-tekniken. Tycker du att detta låter intressant så ska du absolut söka tjänsten hos oss. Du kommer stortrivas hos oss. Intervjuer kommer eventuellt att ske under annonseringstiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i So, svenska och engelska i grundskolans senare år. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson
Peder Holm
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare