Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Matematiklärare till KOMVUX i Nässjö

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Nässjö lärcenter är den samlade organisationen för vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration i Nässjö kommun. Verksamheten är politiskt styrd där uppdraget är att ha det övergripande ansvaret för kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna och yrkeshögskola samt ansvara för arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Vårt uppdrag är att vi tillsammans ska ge goda förutsättningar för studier och arbete. Verksamheten är i huvudsak belägen i centrala Nässjö i fastigheten Ärlan (tidigare Centralskolans lokaler) samt på Framtidsvägen 1 i Träcentrums lokaler. Sammantaget är vi runt 60 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Vår lärare i matematik kommer att vara tjänstledig under kommande år och vi har behov av en vikarie. Har du stort intresse för att möta människor som vill utbilda sig vidare och vara ett stöd för dem i deras väg framåt, är detta ett arbete för dig. Vi är ett team som värnar om utveckling, innovation och öppet förhållningssätt. Vi ger oss tid till reflektion och metodutveckling. Samverkan sker inom utbildning, integration och arbetsmarknad. Nässjö lärcenter är en organisation som uppmuntrar nätverksbyggande och delaktighet i olika samverkansformer. Verksamheten är flexibel och i ständig förändring och en stor del av jobbet är att möta eleverna utifrån deras behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Som matematiklärare kommer du att undervisa och handleda vuxenstuderande på grundläggande- samt gymnasial nivå i enlighet med gällande styrdokument för vuxenutbildningen utifrån elevernas behov och förutsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår i huvudsak undervisning flexibelt på plats, handledning och uppföljning. Uppdraget kring handledningen sker i samverkan med vår distansleverantör Hermods. Vi söker en behörig lärare inom matematik upp till Ma 2. Erfarenhet av undervisning av vuxna är meriterande men inte ett krav. Som person har du god pedagogisk insikt och tycker om att inspirera och samarbeta med både elever och kollegor. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt, hög flexibilitet, goda IT-kunskaper och tycker att det är inspirerande att jobba med digitala verktyg. Du strävar efter att tillsammans med kollegor och elever skapa ett gott undervisningsklimat och respekterar alla elevers behov och olikheter.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Malin Landgren
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare