Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Lärare till resursskolan Erkabo

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Du och dina kollegor ansvarar för elevens hela skoldag, vilket bland annat innebär undervisning, mentorskap och samverkan med olika aktörer. Tillsammans med kollegor i arbetslaget planerar, genomför och följer du upp elevernas utbildning utifrån deras individuellt uppsatta mål. I din tjänst kommer du att ha en nära samverkan med hemmet och övriga aktörer runt eleven så som socialtjänst och barn- och ungdomspsykiatri. Du kommer också att ha ett nära samarbete med övriga skolor i kommunen. Du kommer att ha mentorselever, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för att planera, följa upp, dokumentera och utvärdera just dina elever. Ett elevnära arbetssätt är en förutsättning för att lyckas i uppdraget

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi ser gärna att du har behörighet i svenska och engelska, men även du som har andra behörigheter är välkommen att söka. Tidigare erfarenheter av att utveckla undervisningen för elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Du har goda kunskaper om vilka funktioner som är i fokus vid autism eller ADHD. Med tydliggörande pedagogik gör du skolgången begriplig, hanterbar och meningsfull för våra elever. Du använder dig av positivt beteendestöd och är prestigelös i ditt samarbete med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du blir aktuell för en tjänst på skolan ska du uppvisa belastningsregister samt lärarlegitimation. Mer information om detta får du vid en eventuell intervju. För en tidseffektiv rekrytering kan intervjuer komma att hållas löpande, så vänta inte med din ansökan. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Lina Rancinger
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare