Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Lärare till mellanstadiet - Rosenholmsskolan Forserum

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Vill du arbeta på en F-9 skola där man ser eleverna utvecklas ända från förskoleklass till årskurs 9? Då är Rosenholmsskolan i Forserum rätt för dig! En fördel med Rosenholmsskolan är att vi är Nässjö kommuns enda F-9 skola. Det ger oss hög flexibilitet och snabba beslutsvägar. Vi arbetar med hela årskurser i stället för klassuppdelningar. Detta har vi valt för att kunna göra flexibla grupper utifrån tex ämne och/eller behov. Klasserna varierar i storlek från 25 till 40 elever och det finns alltid minst två mentorer/klassföreståndare per klass. Vi har ett aktivt EHT team som träffas varje vecka för diskussion av elevärenden men även förebyggande arbete på både grupp- och individnivå. Varje stadie har en lärare från EHT teamet kopplat till sig för att hjälpa och stödja elever som behöver det där lilla extra. Målet på Rosenholmsskolan är att alla elever ska bli sedda och utmanade utifrån sina egna förutsättningar, erfarenheter och behov. För att alla elever ska känna trygghet på skolan så lägger vi stor vikt vid vårt värdegrundsarbete som vi kallar STARS. Vi utvecklar våra förmågor att respektera varandras olikheter och tillsammans arbeta med en stimulerande lärmiljö. Enligt prognosen så växer samhället och därav också skolan. För tillfället är det cirka 360 elever på skolan och lärarbehörigheten är hög och verksamheten är i ständig utveckling.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare som är behörig att undervisa på mellanstadiet. Eftersom en kollega går på föräldraledighet så vill vi att du undervisar i främst matematik och engelska under vårterminen. Beroende på din behörighet och kompetens så skräddarsyr vi din tjänst till läsår 24/25 utefter detta. Du kommer att vara klassföreståndare i en årskurs 4 tillsammans med en rutinerad pedagog. Tillsammans ansvarar ni för planering, genomförande och bedömning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig att undervisa på mellanstadiet. Du är driven, gillar utmaningar och är en lagspelare. Du utgår från skolans styrdokument samt visar stor lyhördhet för elevernas behov och har lätt för att kommunicera. Att bygga bra relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor ser vi som en av de viktigaste delarna i arbetet. Tillsammans med dina kollegor stimulerar du alla elevers utveckling och lärande. Du tar tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verkar för en trygg och tillgänglig lärmiljö. Du kommer att tillhöra ett arbetslag med både rutinerade och nyutexaminerade lärare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Johan Wirzén
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare