Hoppa till innehåll

Lärare i trä- och metallslöjd - Rosenholmsskolan Forserum

Om arbetsplatsen
Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd i årskurserna 3-9. Har du behörighet i fler ämnen är det meriterande. Givetvis ansvarar för du för planering, genomförande och bedömning i ditt/dina ämnen och utgår ifrån skolans styrdokument. Du tar tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verkar för en trygg och tillgänglig lärmiljö. Du kommer att tillhöra ett arbetslag med både rutinerade och nyexaminerade lärare. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Kvalifikationer
o Har en lärarexamen och behörig att undervisa i trä- och metallslöjd o Är flexibel och är lyhörd för förändringar o Har en god organisationsförmåga o Har ett positivt förhållningssätt o Tycker om utmaningar o Visar ett starkt engagemang för våra elever o Kan skapa ett gott arbetsklimat med både elever och personal

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Nässjö kommun logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Johan Wirzén
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Nässjö
Utbildning
Företagslogga
Nässjö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga