Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Lärare i engelska 4-9 - Rosenholmsskolan

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Vill du arbeta på en F-9 skola där man ser eleverna utvecklas från förskoleklass till årskurs 9? Då har du hamnat rätt! Forserum är ett mindre samhälle dit du tar dig enkelt med tåg från både Nässjö och Jönköping. Då Rosenholmsskolan är Nässjö kommuns enda F-9 skola försöker vi förvalta fördelen med vår flexibilitet och de snabba beslutsvägarna väl. Enligt prognosen så växer samhället och därav också skolan. För tillfället är det cirka 350 elever på skolan i åldrarna 6-16 år. Lärarbehörigheten är hög och verksamheten är i ständig utveckling. Vi är en skola som arbetar med hela årskurser i stället för klassuppdelningar. Vi har valt att göra detta för att kunna göra flexibla grupper utifrån tex ämne och/eller behov. Klasserna varierar i storlek från 25 elever och uppåt och det finns alltid minst två mentorer/klassföreståndare per klass. Vi har ett aktivt EHT team som träffas varje vecka för diskussion av elevärenden men även förebyggande arbete på både grupp- och individnivå. Teamet består av särskilda lärare kopplade till olika klasser. Målet på Rosenholmsskolan är att alla elever ska bli sedda och utmanade utifrån sina egna förutsättningar, erfarenheter och behov. För att alla elever ska känna trygghet på skolan så lägger vi stor vikt vid vårt värdegrundsarbete som vi kallar STARS. Vi utvecklar våra förmågor att respektera varandras olikheter och tillsammans arbeta med en stimulerande lärmiljö.

Arbetsuppgifter
Vi söker en driven, utbildad lärare som gillar utmaningar. Du är en lagspelare och utgår från skolans styrdokument samt visar stor lyhördhet för elevernas behov. Tillsammans med dina kollegor stimulerar du alla elevers utveckling och lärande. Du tar tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verkar för en trygg och tillgänglig lärmiljö. Du kommer att undervisa i engelska i åk 4-9 samt vara klassföreståndare och tillhöra ett arbetslag med både rutinerade och nyutexaminerade lärare. Tjänsten kan kombineras med annat ämne. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Kvalifikationer
o Har en lärarexamen 4-9 med behörighet att undervisa i engelska o Är flexibel och är lyhörd för förändringar o Har en god organisationsförmåga o Har ett positivt förhållningssätt o Tycker om utmaningar o Visar ett starkt engagemang för våra elever o Kan skapa ett gott arbetsklimat med både elever och personal

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Johan Wirzén
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare