Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Lärare i anpassad grundskola

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Åkerskolan är en F-6 grundskola och anpassad grundskola 1-6 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen, nära omväxlande natur i Nässjö Kommun. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Barn- och Utbildningsförvaltningen söker lärare till anpassad grundskola på Åkerskolan. Här går elever med måttlig/grav intellektuell funktionsnedsättning i åk1-6. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevens individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans planerar och genomför undervisning i anpassad grundskolas ämnesområden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare alternativt speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Meriterande är om du har kompetens i tecken som stöd eller teckenspråk, samt om du har tidigare erfarenhet av att jobba med anpassad grundskola (grundsärskola eller träningsskola). Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver därför att du kan och tycker om att samarbeta.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Frida Nässelblad
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare