Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Lärare årskurs 4-6 Åkerskolan

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Åkerskolan är vackert belägen nära omväxlande natur i Nässjö Kommun. Skolan bedriver verksamhet inom förskoleklass, grundskola 1-6, anpassad grundskola 1-6, samt fritidshem. Vi arbetar i arbetslag på Åkerskolan och ser oss som en helhet. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter
Du har tillsammans med dina kollegor ansvar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen i blivande åk 6. Ditt uppdrag är att stimulera alla elevers utveckling och lärande, ta tillvara på elevernas lust och nyfikenhet samt verka för en trygg och tillgänglig lärmiljö för alla elever. Du har stor vana av att samarbeta med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans erbjuda varje elev en kvalitativ och trygg skolmiljö. Du kommer ingå i ett arbetslag med övriga tre lärare i årskurs 6. Naturligtvis utgår du ifrån skolans styrdokument och de behov och intressen som eleverna visar. Tillsammans med rektor och kollegor utvecklar vi verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer
Åkerskolan växer och vi behöver utöka vår organisation genom att rekrytera fler lärare. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa på mellanstadiet. Personlig lämplighet för tjänsten är viktig och detta innebär att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, flexibel och arbetar aktivt för att göra skolan tillgänglig för alla elever.

Övrigt
Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Teresa Waldmann
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare