Hej sjuksköterska!

Hej sjuksköterska!

Om arbetsplatsen
Vi som jobbar inom hemsjukvården är ett glatt gäng, som nu söker dig som tillsammans med oss vill utveckla hemsjukvården inom Nässjö Kommun. På vår avdelning arbetar specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, specialistundersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt rehabassistenter.
Vi arbetar med hemsjukvård i vanligt boende och vård- och omsorgsboende.
Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter den vård de behöver, när de behöver den och där de behöver den.
Vi som är enhetschefer här heter Maria, Christina och Hanna.


Arbetsuppgifter
Ditt jobb är att göra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för den som behöver vård. En bra kontakt med anhöriga är också ditt ansvar. Det kräver både beslutsamhet och analytiskt tänkande. Vi söker dig som kan jobba dag, kväll och helg. Har du andra önskemål om arbetstider, välkomnar vi din ansökan ändå. Vi är intresserade av dina önskemål och din kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska. Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med vårdpersonal i teamet? Det är bra, för vi söker en eller flera sjuksköterskor med god förmåga att handleda och hålla ihop alla insatser. Viktiga egenskaper hos dig som vi värdesätter är att du är noggrann, beslutsam, trygg och nytänkande. Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är ett krav.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Maria Lennborg Säleby
Telefon 0380-518012
Email Mejla Maria Lennborg Säleby
Område Nässjö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.