Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Hej fysioterapeut/sjukgymnast!

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Tycker du om frihet under eget ansvar och möjligheten att planera och strukturera upp ditt eget arbete? Du som vill arbeta i team nära patienten, här har vi ett arbete för dig! Vi som jobbar inom hemsjukvården är ett glatt gäng, som nu söker dig som tillsammans med oss vill utveckla hemsjukvården inom Nässjö Kommun. På vår avdelning arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistenter, specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor samt specialistundersköterskor, Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter den vård de behöver, när de behöver den och där de behöver den. Vi som är enhetschefer här heter Hanna, Maria och Nina.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du med med hemrehabilitering med varierande målgrupper. Du kommer att träffa dina patienter i ordinärt boende, särskilt boende, gruppboende samt på vår kortidsenhet. I dina arbetsuppgifter ingår att göra bedömningar samt erbjuda, genomföra och utvärdera de hälso- och sjukvårdsinsatser som krävs utifrån den enskildes behov. Samverkan är en viktig del i ditt arbete. Du kommer att samverka med andra professioner såsom sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, rehabiliteringsassistenter, socialsekreterare och enhetschefer. Handledning och utbildning av omvårdnadspersonal kommer att vara en del i ditt arbete. Förskrivning av gång- och träningshjälpmedel, samt arbete med kvalitetsregister, Senior Alert ingår också i ditt arbete.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från yrket. Du som är nyexaminerad är också välkommen att söka. Det är viktigt för oss är att du är bra på att samarbeta och det är naturligt för dig att arbeta i team. Du är ansvarsfull och kan planera ditt arbete självständigt. Du förväntas att dela kommunens värdegrund. Viktiga egenskaper hos dig som vi värdesätter är att du är noggrann, beslutsam, trygg och nytänkande. Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är ett krav. Vi erbjuder utbildningar såsom Axelina och Modern arbetsteknik etc. Övriga förmåner, vänligen se vår hemsida. Vi är centralt belägna i Nässjö, med närhet till tågstation. Vi hoppas att du vill vara en del av oss i vår spännande utveckling av hemsjukvården. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Hanna Grennborg
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare