Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Gymnasielärare i tyska kombinerat med svenska eller annat ämne

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Om oss Brinellgymnasiet är Nässjö kommuns största arbetsplats centralt belägen med goda kommunikationer. Skolan har cirka 1100 elever, 150 lärare och 14 nationella program. Vi erbjuder riksidrottsgymnasium inom bowling, nationella idrottsutbildningar inom bandy och basket samt lokala idrottsutbildningar inom fotboll och ishockey. Utöver detta finns också musik- och danstillägg. Våra ledord är respekt, ansvar, kunskap och trivsel. Vi strävar efter struktur i undervisningen, att det ska råda arbetsro på lektioner och att våra elever ska känna sig trygga och trivas hos oss. Skolan har ett nyrenoverat modernt bibliotek med två bibliotekarier som är en viktig del i den pedagogiska verksamheten. Som anställd i Nässjö kommun har du tillgång till friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i dina ämnen. Du arbetar för att eleverna ska utvecklas optimalt, både kunskapsmässigt och socialt. Utifrån varje elevs unika förutsättningar och behov stödjer och motiverar du dem för att nå framgång i sina studier.

Kvalifikationer
Du har en god kommunikativ förmåga, är ansvarstagande och har lätt för att skapa goda relationer. I ditt arbete är du strukturerad, flexibel och tydlig. För tjänsten är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att samarbeta nära dina kollegor både inom program- och ämnesarbetslag och aktivt delta och bidra i kollegialt lärande. Du är en trygg ledare i klassrummet med en stor portion pedagogisk skicklighet och en positiv elevsyn.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Om du har en lärarexamen i tyska, erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå och vill vara en del av en engagerad och stöttande lärargrupp, välkommen att söka till oss! Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson
Tobias Lindell
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare