Hoppa till innehåll

Grundskollärare till mellanstadiet

Om arbetsplatsen
Nyhemsskolan är en F-6 skola i Nässjö innerstad. Vi har i dagsläget 370 elever men är mitt uppe i en spännande process då skolan växer, både lokalmässigt och med elever och medarbetare. Alla lärare arbetar med ett formativt förhållningssätt och alla vuxna på vår skola är delaktiga i vårt kontinuerliga värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter
Till denna tjänst söker vi någon som har erfarenhet av undervisning i årskurs 4-6, gärna med behörighet i matematik och NO i tjänsten ingår också klasslärarskap. Du sätter eleven i centrum i din undervisning och du ser det som självklart att hitta lösningar som gör att alla elever lyckas i ditt klassrum och på vår skola. Du är väl förtrogen med uppdraget utifrån läroplanen och du har ett formativt förhållningssätt och ett ledarskap i klassrummet som präglas av struktur, tydlighet och lugn. Du följer upp elevers kunskapsutveckling i nära samarbete med kollegor, elevhälsan och vårdnadshavare. Du använder extra anpassningar på ett sätt som gör att enskilda elever lyckas i skolvardagen utifrån sina individuella förutsättningar. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma att förändras över tiden. Personliga egenskaper Du har en positiv människosyn och har en förmåga att skapa goda relationer. Du har ett förhållningssätt och ett bemötande som fokuserar på att se möjligheter och att utforma lösningar som gynnar alla elevers kunskapsutveckling. Du har god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande, utveckling och identitetsskapande. Du har god förmåga till samarbete och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål. Du ser digitala verktyg som en naturlig del i vardagen och ett självklart inslag i undervisningen.

Kvalifikationer
Legitimerad grundskollärare

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Nässjö kommun logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Kajsa Andersson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Nässjö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Nässjö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Nässjö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga