Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Förskollärare till Nyhems förskola.

Ansök nu
Om arbetsplatsen
I Nässjö kommun arbetar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på delaktighet och är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Nu söker vi dig som har förskollärarlegitimation eller som snart är färdig med din utbildning till förskollärare. Tillsammans med oss på Norrboda och Nyhems förskolor får du möjlighet att ge barnen en god undervisning som lägger grunden till ett livslångt lärande. Nyhems förskola är en av Nässjös största förskola med åtta avdelningar.

Arbetsuppgifter
Är du förskollärare och brinner för undervisning och lärglädje? Då har du möjlighet att bli en del av vårt positiva och härliga gäng på Nyhems förskola! Nu söker vi flera nya kollegor och kanske är det just dig vi söker. Vi söker dig som är en nyfiken och positiv ledare, som tar tillvara och ser barns intressen och förmågor. Du skapar tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor samt bidrar till ett gott klimat för både barn och vuxna på vår förskola. Tillsammans med teamet skapas en trygg och inspirerande undervisning som är tillgänglig för alla barn i förskolan. Ditt undervisningsuppdrag består av att tillsammans med arbetslaget utforma, leda och utveckla en verksamhet där alla barn har lika rätt till utveckling och lärande med utgångspunkt i förskolans styrdokument. Som förskollärare ska du ständigt hålla diskussionen kring barnsyn, kunskapssyn och förhållningssätt levande. På förskolan har vi förmånen att arbeta med barn som lär sig flera språk och arbete med språkutvecklande arbete är en central del i vår undervisning. Vi arbetar med hållbar utveckling som tar sin grund i de globala målen 2030 där vi strävar efter att barnen tillägnar sig ett varsamt förhållningssätt till varandra och vår omvärld.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och/eller behörighet inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt och du tar tillsammans med dina kollegor ett gemensamt ansvar för alla barn på förskolan. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor. Du är: * nyfiken, medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt. * kreativ, modig och vågar prova nya lösningar som driver verksamheten framåt. * positiv och engagerad. * samarbetsvillig Arbetet bedrivs i arbetslag och förskolan är stor vilket kräver att du kan och tycker om att samarbeta, då vi alla är en del av varandras arbetsmiljö. Kunskap och erfarenheter av teckenkommunikation samt arbete i mångkulturell verksamhet är meriterande. Vi arbetar med språkutveckling och pedagogisk dokumentation vilket gör att du behöver ha god svenska i tal och skrift. Legitimation och behörighet inom förskola är ett krav. För att tjänsten ska gälla tills vidare krävs att du har förskollärarlegitimation. Legitimation och behörighet inom förskola.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer sker löpande. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson
Pernilla Gunnarve
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare