Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Förskollärare till Fredriksdals förskola, Nässjö kommun.

Ansök nu
Om arbetsplatsen
I Nässjö kommun arbetar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på delaktighet och är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö kommun har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag samt en hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder alla nyutexaminerade förskollärare en mentor samt en i övrigt utvecklad introduktion i arbetet. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt. Här kommer du dessutom att tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att pröva dina idéer. Sånt gillar vi! Alla förskolor i kommunen har fem kompetensutvecklingsdagar per år. För tillsvidareanställd personal har vi fria arbetskläder för utomhusbruk. Alla medarbetare som har en tillsvidaretjänst eller ett längre vikariat har tillgång till ett eget digitalt verktyg. Som förskollärare hos oss arbetar du för Allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö som är förskolornas vision. Fredriksdals förskola är en mindre förskola som invigdes våren 2011. Förskolan har fina, ljusa lokaler och omges av en härlig utemiljö med många inspirerande lär- och lekmiljöer. Förskolan ligger centralt beläget i Fredriksdal med närhet till både skog och sjö. Till förskolan tar du dig från Jönköping på 30 minuter, Tenhult 20 minuter och Nässjö 10 minuter.

Arbetsuppgifter
Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng i Fredriksdal? Nu söker vi en ny kollega och kanske är det just Dig vi söker. Ditt uppdrag som förskollärare innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn med Lpfö-18 som bas. Tillsammans med ditt arbetslag skapas en trygg och inspirerande lärmiljö som är tillgänglig för alla barn. Arbetet fördelas inom arbetslaget utifrån Lpfö-18. Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Du har ett bra förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegier. Du är: - nyfiken, medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt - kreativ, modig och vågar prova nya lösningar som driver verksamheten framåt - positiv och engagerad - samarbetsvillig I Nässjö kommun får du som tillsvidareanställd medarbetare i förskolan digitalt verktyg, arbetskläder och skor för utomhusbruk.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Camilla Pettersson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare