Hoppa till innehåll
Nässjö kommun logotyp

Förskollärare med samordningsansvar

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Runneryds norra förskola är belägen i centrala Nässjö endast 15 minuters promenad från tågstationen. Vi är 19 engagerade pedagoger som arbetar för att ge alla våra 68 barn en utbildning fylld av glädje, lärande och utveckling. Samarbete är viktigt för oss och vi hittar gärna nya sätt att arbeta tillsammans för att höja utbildningens kvalitet och ständigt förbättra arbetsmiljön. Du kommer arbeta på en förskola där vi organiserat oss i två spår för att ge barnen mjuka övergångar och möjliggöra ett nära samarbete mellan oss pedagoger genom barnets hela vistelsetid på förskolan. Vi har ett arbetssätt som präglas av ett språk- och kunskapsutvecklande fokus med ett nära samarbete med hemmet. Vi har reflektionstid för alla arbetslag varje vecka och vi möts även gemensamt varje vecka på våra husmöten. Vi vill att du ska trivas långsiktigt hos oss! Vi tillämpar därför flextidsavtal i din anställning och i din roll har du även tillgång till friskvårdsbidrag, arbetskläder och eget digitalt arbetsverktyg.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare med samordningsansvar är du anställd som förskollärare i kommunen där en viss del av tjänsten avsätts för uppdraget. Uppdraget utgör 30% av tjänsten. Uppdraget innebär att på förskolan ta ett helhetsansvar gällande det systematiska kvalitetsarbetet och organisera för det operativa arbetet. Utöver din grundroll som förskollärare kommer du exempelvis att: * Ta ett helhetsansvar i att utveckla arbetsformer som gynnar samarbetet och som leder till ökad likvärdighet inom förskolan. * Stödja kollegor både i strukturer, organisation och pedagogisk utveckling. * Schemaläggning * Prioritera och organisera arbetet utifrån givna resurser på vecko-/dagsbasis. Du behöver för rollen * vara kvalitetsmedveten. * vara kommunikativ. * kunna arbeta pragmatiskt och noggrant.

Kvalifikationer
Du som söker behöver ha förskollärarlegitimation såväl som arbetslivserfarenhet inom förskolan. Har du dessutom erfarenhet av att handleda eller leda andra i arbetet så är detta meriterande. Som person tror vi att du är strukturerad och har god vana att arbeta processinriktat. Du organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det du påbörjat. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att skilja på sak och person. För att lyckas i rollen behöver du kunna samarbeta tätt med dina kollegor och ha förmåga att hitta win-win lösningar genom ett prestigelöst fokus mot det gemensamma målet. Det är en styrka om du är lösningsfokuserad och kan hitta snabba lösningar på uppkomna problem. Du behöver ha god svenska i både tal och skrift då det krävs för arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Förskollärarlegitimation - Skallkrav Arbetslivserfarenhet från förskola - Skallkrav Erfarenhet av att handleda eller leda kollegor - Meriterande

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Josefine Lindell
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 okt. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare