Hoppa till innehåll
Om arbetsplatsen
Nässjö är något annat än det typiskt småländska, det pittoreska och idylliska. Nässjö är naturligt otämjt, urbant och jordnära. Här lever industriarvet kvar i spännande industriella miljöer fulla med historia - byggnader som idag rymmer innovativa framtidsföretag. Välkommen till en plats som kommer att överraska dig! Nässjö kommun satsar för framtiden och bygger nu en ny simhall. Till detta byggprojekt söker vi nu en erfaren projektledare som utmanas av att leda komplexa projekt med höga krav på kostnadseffektivitet och kvalitet. Vill du vara med och skapa ett landmärke i Nässjö stad? Vill du bidra till en aktiv och meningsfull fritid för våra kommuninvånare? Då är detta jobb för dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret i hela byggprocessen av kommunens nya simhall, från övertagande av programidé till förvaltningsskede. Det innebär bland annat ett huvudansvar över utredning, kalkylering, projektledning och projektering, upphandling enl. LOU, byggledning mm. Du kommer erbjudas en tillsvidareanställning i Nässjö kommun där simhallen blir ditt ansvar. Efter avslutat projekt kommer du vara fortsatt anställd i kommunen som projektledare. Du kommer att driva, leda och samordna investerings- och underhållsprojekt för kommunens verksamheter med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Ditt uppdrag omfattar: - Upphandling konsulter - Ekonomisk redovisning - Byggmöten / redovisningar under hela projektet - Redovisning till köpande bolagsstyrelse mm Vi söker dig som är en engagerad lagspelare, som brinner för din uppgift. Du är strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Med stort engagemang strävar du mot att nå uppsatta mål. Du kommer ha stor möjlighet att påverka projektet och låta det bli ditt signaturprojekt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är högskoleingenjör och har flera års relevant arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av större byggprojekt och det är meriterande om något av dessa projekt har varit en simhall eller en byggnation med motsvarande komplexitet. Kunskaper inom byggprojektledning, CAD, kalkylering, entreprenadupphandling såväl som goda kunskaper om lagar och förordningar inom byggbranschen är meriterande. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med relevant yrkeshögskola och relevant branscherfarenhet är också kvalificerade. Rollen kräver att du har en god samarbetsförmåga, och att du är både lyhörd och flexibel. B-körkort och svenska i tal och skrift såväl som god datavana inom verksamhetssystem är ett krav. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Nässjö kommun logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Anders Langhard
Email

Om arbetsgivaren

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar.

Vi har jobben - du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Tranås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Eksjö
Teknik & Ingenjör
Företagslogga