Hoppa till innehåll
Industrilås i Nässjö AB logotyp

Uppfinningsrik verktygskonstruktör till Industrilås i Nässjö

Industrilås etablerades 1981 och utvecklar, designar och tillverkar låslösningar för olika typer av industriella applikationer. Vår primära drivkraft är vår outtömliga nyfikenhet på våra kunder – vi är passionerade inför att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders affärer! Idag finns vi i fler än 40 länder och har fabriker i Europa, Asien och Centralamerika. Vi är ca 420 anställda och har en omsättning på 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Nässjö där vi bygger ny fabrik för inflyttning våren 2023. Vi har även nyligen öppnat kontor i Helsingborg. För mer information om Industrilås, välkommen att besöka www.industrilas.com.

Industrilås satsar stort nu, bland annat bygger man en helt ny fabrik för inflyttning 2023.
I samband med detta söker vi på OnePartnerGroup en rad olika tjänster till Industrilås. Vill du vara med om en produktion i världsklass, arbeta med spännande produkter på ett globalt bolag som satsar både på produkt och människa.

Bakgrund och profil
Vill jobba med spännande konstruktion i en nyckelroll på ett företag som mår bra och satsar stort? Läs vidare!

Vi söker nu verktygskonstruktörer till Industrilås. Som konstruktör kommer du att både konstruera nya verktyg och ersättningsverktyg till befintliga produkter. Du kommer i denna roll arbeta i en bred roll för att rita smarta verktyg som gör Industrilås’ produkter bättre.
Du har en nyckelroll och din kreativitet tillsammans med ditt tekniska kunnande kommer att göra dig framgångsrik i denna roll.

Du kommer att jobba med konstruktion av formrumsverktyg inom plast och zink, men även del klippverktyg. Rollen innebär nära samarbete med produktkonstruktörer, verktygsmakare och du kommer att röra dig brett i produktionen för att få input till ditt skapande. Du vet hur du ska rita verktyg och hur de sedan kommer att fungera med målet en kostnadseffektiv produktion med hög och säkerställd kvalitet.

Du kommer att inneha en nyckelroll i produktutvecklingen och agera bollplank mot konstruktionsavdelningen för att sedan självständigt utveckla och ansvara för smarta konstruktionslösningar och underlag för CAM-beredning till CNC-maskiner. Du är med i hela tillverkningsprocessen från nollserie till fullskalig serieproduktion.

Du jobbar projektorienterat och du ritar hela verktyget från ax till färdig produkt.

Vem vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av verktygskonstruktion oavsett inriktning. Har du dessutom konstruerat formrumsverktyg ses detta som mycket meriterande.

Som person är du lyhörd, flexibel och gillar att kunna bidra till ett bra team. Du har vana av brett samarbete med andra funktioner och trivs med det. Tillsammans med dina kollegor bygger du framgång!

Du har troligen en eftergymnasial utbildning med rätt inriktning.  Du är van att arbeta i SolidWorks eller liknande konstruktionsprogram. Vidare är du van att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Låter det intressant? Tveka inte med din ansökan!

Industrilås erbjuder goda förutsättningar för att du ska trivas, i villkor, frukost, friskvård och goda möjligheter till att kompetensutveckla dig och göra dig ännu vassare.

I denna rekrytering samarbetar Industrilås med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare