Hoppa till innehåll
Industrilås i Nässjö AB logotyp

Tekniskt nyfiken verktygsmakare till Industrilås i Nässjö

Industrilås etablerades 1981 och utvecklar, designar och tillverkar låslösningar för olika typer av industriella applikationer. Vår primära drivkraft är vår outtömliga nyfikenhet på våra kunder – vi är passionerade inför att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders affärer! Idag finns vi i fler än 40 länder och har fabriker i Europa, Asien och Centralamerika. Vi är ca 420 anställda och har en omsättning på 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Nässjö där vi bygger ny fabrik för inflyttning våren 2023. Vi har även nyligen öppnat kontor i Helsingborg. För mer information om Industrilås, välkommen att besöka www.industrilas.com.

Bakgrund och profil
Industrilås satsar stort nu, bland annat bygger man en helt ny fabrik för inflyttning 2023.
I samband med detta söker vi på OnePartnerGroup en rad olika tjänster till Industrilås. Vill du vara med om en produktion i världsklass, arbeta med spännande produkter på ett globalt bolag som satsar både på produkt och människa.

Vi söker nu verktygsmakare för arbete med produktionens verktyg och säkerställande att dessa håller hög klass och kan leverera 100%-igt.

Som verktygsmakare kommer du ha en varierad vardag med fokus på verktyg. Du arbetar med reparationer, service och underhåll av verktyg till Industrilås egen tillverkning. Vidare kommer du ha en nyckelposition i Industrilås produktion där du tillsammans med konstruktörer och CNC-operatörer utgör en viktig stomme i maskineriet.

Industrilås har en maskinpark, mjukvara och arbetsmetod i världsklass vilket gör att denna roll når högre gällande teknisk nivå. Ritningsläsning, tekniska lösningar och utmaningar kommer vara en del av din vardag.
Du ingår i ett team av verktygsmakare med gedigen kompetens där arbetsglädje, samarbetsvilja och teknisk stolthet genomsyrar gruppen.

Vem vi söker
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av verktygsmakeri och som vill ta ditt arbete till nästa nivå. Erfarenhet av CNC, svarvning, fräsning och slipning gör att din profil matchar.
Som person är du nyfiken på tekniska lösningar, bra på att samarbeta med olika funktioner, har ordning och reda och vill utveckla och utvecklas. Flexibilitet, lyhördhet och samarbetsvilja är dina nyckelord för att lyckas.

Vi söker dig som har jobbat med klipp, zink eller plastverktyg. 
Har du tidigare erfarenhet av produktion eller CNC är det bra, då du kommer ha en god översikt över Industrilås' flöden. 

Industrilås erbjuder goda förutsättningar för att du ska trivas, i villkor, frukost, friskvård och goda möjligheter till att kompetensutveckla dig och göra dig ännu vassare.

Visst låter detta spännande? Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Industrilås med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare