CNC-operatörer i världsklass sökes!

CNC-operatörer i världsklass sökes!

Industrilås etablerades 1981 och utvecklar, designar och tillverkar låslösningar för olika typer av industriella applikationer. Vår primära drivkraft är vår outtömliga nyfikenhet på våra kunder – vi är passionerade inför att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders affärer! Idag finns vi i fler än 40 länder och har fabriker i Europa, Asien och Centralamerika. Vi är ca 420 anställda och har en omsättning på 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Nässjö där vi bygger ny fabrik för inflyttning våren 2023. Vi har även nyligen öppnat kontor i Helsingborg. För mer information om Industrilås, välkommen att besöka www.industrilas.com.

Industrilås satsar stort nu, bland annat bygger man en helt ny fabrik för inflyttning 2023.
I samband med detta söker vi på OnePartnerGroup en rad olika tjänster till Industrilås. Vill du vara med om en produktion i världsklass, arbeta med spännande produkter på ett globalt bolag som satsar både på produkt och människa.

Bakgrund och profil
Just nu söker vi ett flertal CNC-operatörer inom en rad olika inriktningar. Att arbeta som CNC-operatör på Industrilås kommer att skilja sig från det CNC-jobb du har idag. Med en väldigt uppdaterad maskinpark och ett arbetssätt som ligger den absoluta framkanten så kommer du få en vardag som präglas av spännande teknik med intressanta produkter och ett arbetssätt som utvecklar dig i ditt tekniska kunnande. Du kommer att erbjudas möjlighet att få jobba med hela CNC-flödet, från CAD-fil till färdig produkt och det är enbart din vilja som sätter gränser.

Industrilås CNC-process är i världsklass och något som man utvecklat under många år och man har upparbetade processer för smart tillverkning. Med ett automatiserat arbetssätt och en gedigen standard för hela verksamheten får man kompletta ställdata på ett smidigt vis.

Smarta styrsystem och bra webinterface tillsammans med din gedigna kunskap från CNC-processer så kommer detta bidra till din och Industrilås framgång.

Vi söker operatörer primärt inom gnist och fräs, men även inom svarv.

Vem vi söker
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat CNC-arbete. Troligen kommer du från en bred CNC-roll men vill utveckla dig vidare. Har du jobbat med gnist och fräs innan är det meriterande men bakgrund inom svarv är bra med.

Du har kanske en industriell utbildning eller motsvarande kunskaper och du har en vilja och attityd att hela tiden utveckla och utvecklas. Du har minst grundläggande kunskaper kring material och förståelse för dess beteende.  
Vidare har du förståelse för och intresse av data och för hur det kan underlätta din vardag. Har du jobbat i Siemens eller Sodick styrsystem och vet hur du orienterar dig i CAD filer och CAM beredning i EdgeCam sedan tidigare är det mycket meriterande.

Som person har du ordning och reda och vet hur du bäst ska lägga upp din dag. Du är flexibel, bra på att samarbeta och du trivs att jobba i team där ni gemensamt kommer fram till bra lösningar och skapar en bra stämning. 

Vill du ha branschens häftigaste CNC-jobb? Tveka inte med din ansökan, urval sker löpande.

Industrilås erbjuder goda förutsättningar för att du ska trivas, i villkor, frukost, friskvård och goda möjligheter till att kompetensutveckla dig och göra dig ännu vassare.

I denna rekrytering samarbetar Industrilås med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.industrilas.com
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se