Hoppa till innehåll

CNC-operatör till Industrilås

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i en produktion i världsklass med spännande produkter på ett globalt bolag som satsar både på produkt och människa. Vi är nyinflyttade i vår nya fabrik som är något i särklass och som erbjuder fantastiska möjligheter, både för oss som bolag men även för dig som anställd hos oss.  

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Just nu söker vi ett flertal CNC-operatörer inom en rad olika inriktningar. Att arbeta som CNC-operatör på Industrilås kommer att skilja sig från det CNC-jobb du har idag. Med en väldigt uppdaterad maskinpark och ett arbetssätt som ligger den absoluta framkanten så kommer du få en vardag som präglas av spännande teknik med intressanta produkter och ett arbetssätt som utvecklar dig i ditt tekniska kunnande. Du kommer att erbjudas möjlighet att få jobba med hela CNC-flödet, från CAD-fil till färdig produkt och det är enbart din vilja som sätter gränser.

Industrilås CNC-process är i världsklass och något som man utvecklat under många år och man har upparbetade processer för smart tillverkning. Med ett automatiserat arbetssätt och en gedigen standard för hela verksamheten får man kompletta ställdata på ett smidigt vis.

Smarta styrsystem och bra webinterface tillsammans med din gedigna kunskap från CNC-processer så kommer detta bidra till din och Industrilås framgång.

Vi söker operatörer primärt inom gnist och fräs, men även inom svarv.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat CNC-arbete. Troligen kommer du från en bred CNC-roll men vill utveckla dig vidare. Har du jobbat med gnist och fräs innan är det meriterande men bakgrund inom svarv är bra med.

Du har kanske en industriell utbildning eller motsvarande kunskaper och du har en vilja och attityd att hela tiden utveckla och utvecklas. Du har minst grundläggande kunskaper kring material och förståelse för dess beteende.  
Vidare har du förståelse för och intresse av data och för hur det kan underlätta din vardag. Har du jobbat i Siemens eller Sodick styrsystem och vet hur du orienterar dig i CAD filer och CAM beredning i EdgeCam sedan tidigare är det mycket meriterande.

Som person har du ordning och reda och vet hur du bäst ska lägga upp din dag. Du är flexibel, bra på att samarbeta och du trivs att jobba i team där ni gemensamt kommer fram till bra lösningar och skapar en bra stämning. 

 

Om Industrilås

Industrilås etablerades 1981 och utvecklar, designar och tillverkar låslösningar för olika typer av industriella applikationer. Vår primära drivkraft är vår outtömliga nyfikenhet på våra kunder – vi är passionerade inför att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders affärer! Idag finns vi i fler än 40 länder och har fabriker i Europa, Asien och Centralamerika. Vi är ca 420 anställda och har en omsättning på 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Nässjö där vi byggt ny fabrik där vi hade inflyttning våren 2023. Vi har även nyligen öppnat kontor i Helsingborg. För mer information om Industrilås, välkommen att besöka www.industrilas.com.

 

Vi erbjuder dig...

att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling med nya utmaningar och där vi har en spännande tid framför oss! Vill du ha branschens häftigaste CNC-jobb? Tveka inte med din ansökan!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Eric Alverus på 072-377 48 86 alternativt eric.alverus@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se