Hoppa till innehåll
Höglands Logistik AB logotyp

Trafikledare med sinne för affären till Höglands Logistik

Ansök nu
Höglands Logistik är ett oberoende transport- och tredjepartslogistikföretag med säte i Nässjö. som idag erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från lokal paketdistribution till rikstäckande inrikestransporter samt diverse spridningsupplägg. Genom ett unikt nät av samarbetspartners kan de även ombesörja  övriga transporter. Höglands Logistik erbjuder lager, terminal och transithantering efter önskemål. Med ett centralt läge i hjärtat av Götaland är Höglands Logistik ett utmärkt val för dig.  Med ett brett tjänsteutbud är det enkelt för dig som kund att välja oss på Höglands Logistik.
Höglands Logistik AB skall vara det självklara valet av logistikpartner när man söker den högsta kvalitén, ett proaktivt och nära samarbete samt personlig service inom transport och logistikområdet. 

Vi söker nu en noggrann och affärsdriven trafikledare till välmående Höglands Logistik i Nässjö. Rollen är bred och varierad och passar dig med ett sinne för planering och affären. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Teamet och arbetsuppgifter:
Du kommer att tillhöra ett team om 5 personer som planerar och leder Höglands Logistik trafik vilket innebär att du är mitt i navet i verksamheten. Avdelningen planerar både fjärrtrafik och mer lokaltrafik för underlätta chaufförens vardag och få ut mest effektivitet i flödet.

Höglands Logistik har idag 18 bilar som både kör fjärr och lokalt och att vara trafikledare innebär en nyckelposition. Du planerar utifrån det aktuella godsflödet vilket innebär att det blir olika rutter hela tiden. Detta ger dig en variation i ditt arbete och du är med och bidrar till en smidig, effektiv och smart transportplanering som underlättar för chaufförer och inte minst Höglands Logistiks kunder som möts av ett väl fungerande flöde med kunden i fokus.

För att effektivisera planeringen och därigenom få ett kostnadseffektivt arbetssätt för hela bolaget arbetar du även som ”speditör” där du köper och säljer gods för att säkerställa fulla bilar i alla riktningar. Här erbjuds du stor frihet att skapa bra affärer som bidrar till hela Höglands Logistiks framgång.

Utöver detta för du löpande dialog med kunden och kundens kund, sköter löpande transportadministration, fraktsedlar, fakturaunderlag och breda kontaktytor både internt och externt.

Detta är en roll som kommer att vara intensiv och varierad men framför allt väldigt rolig. Du erbjuds en nyckelposition i ett växande bolag med goda värderingar. Vill du vara med på resan och skapa smarta logistik- och transportlösningar är detta rollen för dig!

Vem vi söker:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av transport- och logistikbranschen, antingen genom trafikledning alternativt att du har jobbat som chaufför och nu känner att det är dags att kliva ur lastbilen och ner i kontorsstolen.

Har du en utbildning inom lämpligt område är det positivt men inte något krav.

Som person är du noggrann, bra på att behålla lugnet och prestigelös. Du har ett bra affärssinne och kan värdera situationer och affärer på ett sätt så att det gagnar hela bolaget. Du är bra på att kommunicera och du kan anpassa din kommunikation efter given situation.

Höglands Logistik är ett mindre, men växande bolag vilket ger dig möjligheten till en bred och varierad vardag, där ni tillsammans skapar framgång.

Är det du vi söker?

Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan. 

I denna rekrytering samarbetar Höglands Logistik med OnePartnerGroup, varpå all initial dialog sker med dom. För frågor och liknande ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare