Hoppa till innehåll
Fastighets AB Linden logotyp

Medarbetare till marknadsavdelningen

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Ninna Magnusson
Email
Telefon
Fastighets AB Linden är ett helägt kommunalt aktiebolag. Vi äger och förvaltar 1 700 hyreslägenheter i Nässjö kommun. Årsomsättningen uppgår till 136 mkr och vi har idag 18 anställda. Vår huvudsakliga uppgift är att utveckla och tillhandahålla goda bostäder åt kommunens invånare. Vi fokuserar på nöjda kunder, god service och kvalité.

I rollen som medarbetare på marknadsavdelningen kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra lägenheter. Du har tät kontakt med kunder och bostadssökande genom telefon, e-post och besök, vilket ställer höga krav på servicekänsla och en positiv inställning. Du kommer ingå i ett team av tre där ni samarbetar och är behjälpliga i kundtjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Hantera kontraktsskrivning och uppsägningar för bostäder och parkeringsplatser
  • Visning av lägenheter
  • Inflyttningsbesiktningar
  • Nyckelhantering
  • Boka avflyttningsbesiktningar
  • Hantera inkommande telefonsamtal och besök
  • Ta emot och registrera felanmälningar
Personliga egenskaper
I ditt arbete kommer du att möta människor i alla åldrar och i olika livssituationer. Du måste vara lyhörd och ha förståelse för deras olika behov och situationer. Vi söker dig som har ett naturligt och enkelt sätt att kommunicera och som kan hantera många olika uppgifter samtidigt. Du är noggrann och punktlig, har hög arbetsmoral. Meriterande är erfarenhet från administration och kundservice.
Vi förutsätter att du har ett intresse för boende och bostadsfrågor. Du är van datoranvändare och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan skickas till: ninna@linden-fastighetsab.se
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta
Ninna Magnusson, 0380 – 789 73.

Mer om Linden
Fastighets AB Linden bildades 1941. Vi är en mindre organisation som består av 18 anställda varav åtta tjänstemän och tio fastighetstekniker. Vi har ca 1 700 lägenheter i Nässjö, varav 32 i Bodafors och 57 i Anneberg samt ett antal kommersiella lokaler. I dagsläget bygger vi 30 nya lägenheter i bostadsområdet Åkershäll i Nässjö och under de kommande åren planeras ytterligare ny-byggnationer i Nässjö och Bodafors. Flera delar av verksamheten handlas upp på entreprenader i olika former. Till exempel, inre skötsel, måleri, ramavtal för hantverkare och jourverksamhet.

Sedan ett par år tillbaka finns vi på Vattenverksgatan 1 i Nässjö.
Våra kontorstider är måndag – torsdag 07.30 – 16.30 och fredagar 07.30 – 15.00.

Vi erbjuder en trygg och självständig tjänst i en trevlig arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan.
Fastighets AB Linden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Liknande Jobb

Nässjö
Administration
Företagslogga