Hoppa till innehåll

Teknisk administratör till EuroMaint Rail

Vill du anta en nyckelroll i ett företag som expanderar? EuroMaint Rail söker en teknisk administratör till Nässjö.

Trivs du med att ha många utmaningar igång samtidigt och vara den som fångar upp saker och ger god service? Då har du ett ypperligt tillfälle att bli en del av detta spännande projekt hos EuroMaint Rail.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en viktig del i processen att tillsammans med dina kollegor säkerställa tågens underhåll och garantiärenden. Du kommer supportera chefer med allt ifrån månadsrapporter till dokumentation av den dagliga driften och kommer få en rolig och varierande roll. Du får stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera din dag dag och blir en del av ett företag som expanderar och erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter
 • Uppdatera, övervaka och allmän administration av det databaserade verksamhetssystemet för garantiunderhåll.
 • Ta fram dokumentation som krävs för den dagliga driften av underhållet.
 • Säkerställa att all avslutad underhållsdokumentation är sparad i underhållssystemet och arkiverad för senare åtkomst.
 • Skapa veckovis och månadsvis rapporter baserade på information från underhållssystemet.
 • Hantering av materialbeställning och returer.
 • Assistera chefer och ingenjörer med skiftesplanering, organisera utbildningar, arbetsplanering och övriga administrativa uppgifter.
 • Säkerställa att allt arbete som utförs följer lagstiftning om hälsa, säkerhet och miljö samt företagets policyer och rutiner.
 • Utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkten uppfyller kvalitets- och säkerhetsstandarder.
Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker i Juni 2024.

Vi önskar få din ansökan på engelska då du kommer att rapportera till en engelsktalande chef.

Våra förväntningar
 • Teoretisk inriktad gymnasiekompetens.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, spanska är meriterade.
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och att ta fram rapporter.
 • Önskvärt är du har jobbat i en verksamhet som tillämpar LEAN.
 • Minst två års erfarenhet av administrativ tjänst.
 • Önskvärt är IT-kvalifikationer såsom t ex EDCL samt tidigare erfarenhet av att kunna ta fram rapporter.
 • Mycket god organisatorisk förmåga samt förmåga att strukturera och prioritera eget arbete.
 • Gärna tidigare erfarenhet av att jobba i en internationell och mångkulturell organisation.
 • Fördelaktigt med teknisk förståelse för fordonsunderhåll.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
EuroMaint Rail AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Paula Claesson
Email

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Nynäshamn
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga

Liknande Jobb