Hoppa till innehåll

El/Mekanikingenjör till EuroMaint Rail i Nässjö

Erfaren el/mekanikingenjör till EuroMaint Rails projekt i Nässjö!

Lockas du av en roll där du kan använda dina kunskaper till att definiera åtgärder och garantera driften på fordonen? Trivs du i en teknisk roll där du planerar garantiåtaganden?
Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! EuroMaint Rail söker en el/mekanikingenjör som skall jobba i ett projekt med garantier och underhåll i Nässjö. Sök redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta i en framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen så har du hittat rätt.

Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Dina arbetsuppgifter

Du medverkar till att garantiteamet uppfyller de avtalsenliga målen och projektets interna mål samt att du ska vara delaktig i att identifiera och definiera åtgärder och mål för att garantera driften, underhållet och tillgängligheten på fordonen. Du blir den som planerar och övervaka så att avhjälpande och förebyggande åtgärder får avsedd effekt samt att resurser nyttjas på bästa sätt för att upprätthålla garantiåtagandet.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer är:
 • Bevaka inköp av material, kvalitetskontroller och tillgänglighet.
 • Teknisk och ekonomisk övervakning av fordonen och garantiåtagandet.
 • Skapande av garantirapporter.
 • Hantera kontakten med fordonsleverantörens organisation samt kontakten med projektets teknik-, kvalitets- och ledningsgrupper.
 • Säkerställa att utfört arbete överensstämmer med företagets kvalitetsstyrningssystem/policyer och rutiner.
 • Genomföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkten uppfyller kvalitets- och säkerhetskrav.
Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker i Juni 2024. Efter introduktionen är arbetet natt- eller dagtid. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning och drogtest innan en eventuell anställning kan påbörjas.

Vi önskar få din ansökan på engelska då du kommer att rapportera till en engelsktalande chef.

Våra förväntningar
 • högskole-/universitetsutbildning med teknisk inriktning.
 • tidigare relevant erfarenhet av underhåll eller teknisk support inom järnvägsbranschen.
 • erfarenhet av strukturerat förbättringsarbete.
 • du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, spanska är meriterande.
 • du är kundorienterad och har en bra samarbetsförmåga.
 • du är resultatinriktad och analytisk och har erfarenhet av förbättringsarbete.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi önskar din ansökan på engelska. Varmt välkommen!
EuroMaint Rail AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 dec. 2023 (29 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Paula Claesson
Email

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Nässjö
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga