Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Underhållstekniker till JYSK Distributionscenter

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av arbete med mekanik/el/pneumatik? Har du även ett stort teknikintresse och vill arbeta på en modern och högautomatiserad arbetsplats? Då kan detta vara tjänsten för dig. Just nu letar JYSK Distributionscenter i Nässjö efter en underhållstekniker.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Jysk.

Om företaget

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer ”allt till hemmet”. Idag omfattar JYSK-koncernen över 3200 butiker i 48 länder världen över. Koncernens årliga omsättning är 3,79 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad och den totala personalstyrkan består av nästan 24 000 medarbetare.

JYSK Distributionscenter är placerat i Nässjö och är ett högteknologiskt lager med distribution till butiker och e-handelskunder i Sverige och Finland. Lagret består av 3 höglager, 21 kranar samt manuella och automatiserade plockområden med en total yta av ca 77 000 m2 och med plats för ca 176 000 pallplatser. Du blir en del av underhållsavdelningen, där det idag arbetar 13 medarbetare med roller som fastighetstekniker, elektriker och underhållstekniker. Distributionscentret opererar i tre skift.

Arbetsuppgifter

I rollen som underhållstekniker ansvarar du för den dagliga driften, felsökning, installationer och förebyggande underhåll. Du arbetar även med teknisk utveckling samt support och service. Du ingår i ett team bestående fastighetstekniker, elektriker och mekaniker där ni tillsammans driver ständiga förbättringsarbeten för att bidra till en hög effektivitet och bra arbetsmiljö. I rollen får du möjligheten att arbeta på en modern och högautomatiserad arbetsplats som karaktäriseras av högt tempo och snabba beslutsvägar. I rollen har du möjlighet att påverka och vidareutveckla deras produktion. Du har en varierad vardag där dina arbetsuppgifter är roterande. Du kan bland annat ena veckan arbeta med avhjälpande underhåll, där du arbetar med reparation och akuta händelser, exempelvis hantera larm. Medan nästa vecka kan du arbeta med mer förebyggande eller planerat underhåll.

Några av dina arbetsuppgifter är:
* Dagligt- och förebyggande underhållsarbete
* Den dagliga driften av anläggningen
* Arbete med ständiga förbättringar för att hålla anläggningen i bra skick
* Aktivt arbeta med teknisk utveckling- och underhåll på operativ nivå

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet som underhållstekniker
* Något års yrkeserfarenhet av mekanik/el/pneumatik
* Stort tekniskt intresse och kunnande
* Datavana
* Flytande i svenska språket och bekväm med det engelska språket, både i tal och skrift
* B-körkort samt truckkort
* Erfarenhet från tidigare arbete med automationsanläggning är meriterande även arbete med hydraulik

Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att arbeta som underhållstekniker och har ett stort tekniskt intresse. Du är uppmärksam, tillmötesgående och trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. Du är noggrann i arbetet och säkerställer att allt du gör uppfyller god kvalitetsstandard. Vidare skall du vara ansvarstagande, gilla problemlösning och utmaningar samt ha ett högt säkerhetstänk. Då arbetet är fritt måste du gilla att arbeta både i grupp och självständigt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nässjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 april 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.