Rådgivande säljare

Rådgivande säljare

Bixia är ett energiföretag med cirka 90 anställda. Bixia ägs av Tekniska verken i Linköping; energibolaget som bygger världens mest resurseffektiva region. Vi vill bidra till verklig förändring. En grönare, friskare och mer hållbar förändring. Därför driver vi utbyggnaden av närproducerad el från förnybara energikällor genom att främja lokala initiativ och satsa på lokala producenter. Elbranschen står precis som många andra branscher inför stora förändringar. Den digitala utvecklingen påverkar hela vårt samhälle och vår bransch är inget undantag. Att göra hållbara val av produkter och tjänster blir mer och mer självklart och där vill Bixia vara en tydlig spelare.


Det kan inte ha undgått någon att elmarknaden är ett fortsatt hett ämne för väldigt många, därför stärker Bixia upp sitt team av rådgivande säljare ytterligare i Nässjö. Så vill du hjälpa kunder med frågor som är på tapeten just nu, nämligen el och elavtal? Nu finns möjligheten att jobba i en bransch som går för högtryck, samtidigt får just du bidra till en grönare och mer hållbar region. Är du vår nästa medarbetare?

Om tjänsten
Som rådgivande säljare möter du varje dag våra kunders behov och frågor samt bistår dem med god service och rådgivande försäljning avseende Bixias produkter, som exempel hållbara elval och mertjänster som solceller och laddboxar. Du arbetar i ett glatt team om ca 20 medarbetare och kontakten med kunder kommer ske genom telefon, mejl, chatt och webb. Din kundbas utgörs främst av privata kunder men till viss del även små och mellanstora företag. 

I rollen får du möjlighet att fånga upp kundens frågor, läsa av deras individuella behov och arbeta med rådgivande försäljning. Du handlägger avtal och ansvarar för enklare utredningar och åtgärder kring avtal, fakturor och priser. Det aktiva arbetet med kundservice innebär arbete med både försäljning och rådgivning i varje samtal, mejl eller via chatt.

Vem är du?
Vi tror att du tidigare har arbetat i en roll där du haft kontakt med kunder och att du vill arbeta i ett företag med moderna värderingar. Har du ett intresse av miljö- eller energifrågor är det fördelaktigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och talar du ytterligare språk, exempelvis arabiska, är det meriterande. Vidare har du god datavana då datorn kommer vara ditt främsta arbetsredskap. Du behöver inte ha någon speciell utbildning, men gymnasiekompetens eller motsvarande är ett krav. 

Hos oss är det stundtals högt tempo så du som person motiveras av högt tempo och gillar att jobba när det händer mycket, du räds heller inte försäljning till kunderna. Efter upplärning är du självgående, flexibel och initiativtagande. För att vidare lyckas i rollen är du kundorienterad, lösningsfokuserad, orädd och nyfiken. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi som jobbar på Bixia har olika roller, bakgrund och intressen. Det som förenar oss är stoltheten över det vi är med och bidrar till. Tillsammans med flera tusen lokala producenter av sol- vind- och vattenkraft och alla våra kunder som väljer närproducerad el, bidrar vi till att få in mer förnybar el i systemet. På så sätt minskar våra totala utsläpp. Vår vision är att skapa en helt förnybar elmarknad.

Vi är ett gäng engagerade medarbetare som har kunden i fokus, trivs på jobbet och är stolta. Vi låter varandra växa och ta plats, genom att uppmuntra och peppa varandra. Vi vågar fatta beslut och delar med oss av kunskap och samarbetar för att nå Bixias mål.
På Bixia tar alla medarbetare ansvar för helheten och förstår sitt bidrag till den. Allas individuella insatser är viktiga för företagets framgång och rätt kompetens i arbetet är viktigare än en titel.
För att nå våra mål är vi anpassningsbara och driver hela tiden förändring.

Tillsammans bygger vi Bixias framgång! – Vill du vara med?

Placeringsort: Nässjö
Arbetstid: Måndag - Fredag, 08.00-17.00 
Tillträde: Snarast eller enligt ÖK.

 

Vad erbjuder dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Bixia. Som anställd hos oss har du samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bixia.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se