Mekaniker

Mekaniker

Är det du?

Som mekaniker hos Atteviks Lastvagnar i Nässjö är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer av Scanias lastbilar och tillhörande släp. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas. Vi ger dig löpande utbildning genom vår generalagent Scania samt genom övriga samarbetspartners.


Vi hoppas att du:

- har en hög känsla för service.
- tar egna initiativ.
- har lätt för att samarbeta.
- är ansvarstagande.
- står för ordning och reda.
- har fordonsteknisk utbildning.

Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

Frågor och ansökan:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Platschef Magnus Meurling på telefon 0380-55 44 92 eller e-post magnus.meurling@atteviks.se.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att ansöka så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Magnus Meurling
Email Mejla Magnus Meurling
Område Nässjö
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/lastbilar
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.