Hoppa till innehåll
Atteviks Lastbilar AB logotyp

Servicerådgivare Scania lastbilar

Ansök nu
Nu söker vi dig som vill bli en i gänget hos Atteviks Lastbilar i Nässjö och har ett brinnande intresse för teknik och service. Vårt motto bygger på att kunden sätts i centrum och att vi levererar bästa möjliga service.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bestå i att serva och boka in kunder till vår verkstad i Nässjö. Uppdraget innefattar även administration såsom orderhantering och fakturering.

Du kommer att ha många varierande arbetsuppgifter och du är spindeln i nätet för att lösa den dagliga verkstadsdriften. Du arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor i kundmottagningen och som tillsammans med dig ansvarar för hela kundflödet, från bokning och planering till fakturering. Du rapporterar direkt till platschefen.

Din profil:
Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen, helst som mekaniker då tjänsten kan komma att utvecklas till verkmästare på sikt. Tempot är högt och det krävs att du är stresstålig och har god förmåga att prioritera.

Som person är du ordningsam, flexibel och drivande. Vi ser gärna att du har ledarskapserfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Frågor och ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår servicechef Magnus Meurling på telefon 0380-39 758 eller mail magnus.meurling@atteviks.se.

Facklig representant: Dennis Johannesson, 036-34 89 63, dennis.johannesson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29/9-2023. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Meurling
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare