Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckchaufför med industrivana

Vi söker en operatör/montör med god truckvana till en av världens ledande leverantörer inom gasindustrin! Gillar du teknik och är strukturerad, noggrann och stresstålig? Då kan du vara rätt för vår kund!

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning en operatör till lagret i Nässjö. Som operatör är du ansvarig för att kontrollera, förbereda och fylla på gasflaskor enligt företagets och kundernas ställda kvalitets- och säkerhetskrav. Med anledningen av att flaskorna fylls med medicinsk gas är det viktigt med noggrannhet och följer företagets riktlinjer.

Om dig
Du ska vara ansvarstagande och ha erfarenhet av truckkörning. Du gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du ska vara stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat under bitvis stressiga förhållanden. Som person är du serviceinriktad, flexibel och gillar att lära dig nya saker.

Krav för tjänsten:
* Krav är flytande svenska i tal och skrift
* Du ska ha truckkörkort. Minst A och B

Tjänsten ska tillsättas omgående och arbetet förses under dagtid. Urval och intervjuer sker på löpande basis.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
William Maklin via william.maklin@adecco.se

Har du frågor kring registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Senaste ansökningsdatum är 31 mars - varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare