Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Spontanansökan inom ekonomi och/eller löneadministration

Ansök nu

Vi söker i dagsläget juniora och mer erfarna roller inom ekonomi och/eller löneadministration till olika kunder i Nässjöområdet med omnejd. Om detta stämmer in på dig, tveka inte att söka idag!

Vi söker följande roller:
- Redovisningsekonomer
- Ekonomiassistenter
- Lönegeneralister
- Lönespecialister

Uppdragen är konsultuppdrag med placering hos våra kunder i Nässjöområdet. Observera att ni gör en spontanansökan för framtida uppdrag.

Om dig
Vi ser gärna att ni har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom ekonomi och/eller löneadministration. Vi söker dig som har lite eller gedigen erfarenhet inom något utav ovanstående områden. Vidare ser vi att du som person är driven, flexibel och social samt är flytande i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna process använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Fredrik Englund på fredrik.englund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare