Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Elmontör till ledande järnvägsbolag i Nässjö

Ansök nu

Har du en grund- eller vidareutbildning inom el? Är du bekväm att följa ritningar- och installationsscheman? Är du bekväm i att fatta självständiga beslut? Då är tjänsten som elmontör på ett ledande järnvägsbolag i Nässjö något för dig!

Om tjänsten
I rollen som elmontör kommer du att arbeta självständigt, följa elscheman, ritningar och instruktioner för bland annat elskåp och nätstationer. Vi ser att du är trygg i dig själv och kan fatta beslut självständigt. Du kommer arbeta med montering, underhåll och reparation.

I din roll som elmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Följa ritningar och montera bland annat elskåp och nätstationer

Om dig
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el och/eller har ett praktiskt och teknik-intresse. Du kommer med framgång lyckas i denna roll om du har tidigare erfarenheter av någon form av monteringsarbete, industri eller diverse eljobb. Du skall vara orädd, kunna ta beslut och arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el
- Kunna fatta egna beslut och är lättlärd
- Ha en praktisk förmåga att lösa problem

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
- Minst 2 års erfarenhet som elmontör
- Möjlighet att vara en resande montör som kan övernatta 1-2 dagar i veckan på annan ort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Som en del av rekryteringsprocessen arbetar vi med personlighetstest som automatiskt skickas ut till dig i inledande del av rekryteringsprocessen. För rätt person finns det möjlighet för tillsvidareanställning.

Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

På Adecco försöker vi hitta rätt person, med rätt kompetens på rätt plats. Därav ser vi dig som en av våra grundpelare varpå vi erbjuder följande förmåner inom bolaget: kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar, terminalglasögon, kompetensutveckling och en marknadsmässig lön.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Senaste ansökningsdatumet är 30 september - Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare