Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande order/transportadministratör till Sävjo Plastic!

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du logistik eller liknande och söker ett meriterande deltids- och sommar jobb? Se hit! Nu har du möjligheten att få axla rollen som order- och transportadministratör hos Sävjo Plastic!Om tjänsten

Academic Work söker nu för Sävjo Plastics räkning en order- och transportadministratör på deltid. I denna spännande roll kommer du att inneha en central position i företagets dagliga verksamhet, där ditt arbete kommer att involvera nära samarbete med både kunder och logistikpartners. Ditt huvudansvar kommer att omfatta orderhantering, kundkommunikation samt koordinering av frakt och transport. Genom att upprätthålla nära kontakter med kollegor från olika avdelningar kommer du att bidra till att optimera företagets processer och stärka leveranskedjan.

För att trivas och lyckas i den här rollen är det viktigt att du har goda kommunikationsfärdigheter och har förmågan att hantera utmanande kundsituationer med en professionell och serviceinriktad inställning. Arbetsdagarna kan variera och innebära olika utmaningar, vilket gör det nödvändigt för dig att vara flexibel och anpassningsbar till föränderliga arbetsförhållanden. Genom att aktivt samarbeta med dina kollegor på olika avdelningar kommer du att bidra till att säkerställa en effektiv och smidig arbetsprocess.

Du erbjuds

 • En god introduktion till arbetet.
 • Ett meriterande deltids- och sommarjobb.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Ansvara för att lägga in och hantera alla kundordrar.
 • Skapa och upprätthålla starka relationer med kunder genom telefonkontakt och ordertjänst.
 • Samordna och följa upp leveranser.
 • Bokning och koordinering av frakt och transporter för att säkerställa snabb och effektiv leverans till kunder.


Kvalifikationer
 • Har pågående eftergymnasiala studier inom logistik eller likvärdigt och har minst 2 år kvar av studierna.
 • Har förmågan att hantera stressiga situationer, agera snabbt och effektivt samt hantera flera uppgifter samtidigt.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då arbetet sker på båda språken med kollegor och leverantörer.
 • Har B-körkort, då du måste kunna ta dig mellan fabrikerna som ligger både i Bodafors och Sävsjö, samt till lagret.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av en liknande roll inom order- och transportadministration.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad

Övrig information:

 • Arbetet kommer främst utgå från fabriken i Bodafors, men resor i tjänsten kan förekomma mellan fabriker och lager.
 • Arbetstiderna är mån-tors 06:30-16:15 och fredag 06:30-12 under sommaren (tiderna är flexibla när det inte är heltid).
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Ludvika
Teknik & Ingenjör
Företagslogga