Operatör Formatsåg

Operatör Formatsåg

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som operatör vid företagets formatsåg och ingå i maskin-gruppen. Du optimerar och programmerar sågen delvis själv. Företaget ser gärna att personalen roterar vilket betyder att du får lära dig flera arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även körning med motviktstruck, lossning av ankommande skrivmaterial och hantering av skivor från lager. Arbetet är dagtid men kan tillfälligt vid arbetstoppar gå över till skift.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi ser gärna att du har en industriell utbildning och/eller erfarenhet från industriarbete. Har du jobbat inom träindustrin är detta meriterande. Det är även meriterande om du kört motviktstruck och har truckkort B1. Det är en hög tekniknivå på företaget och den kommer att öka ytterligare de närmsta åren, därför är det viktigt att du är van att använda datorer och har lätt för att ta till dig ny teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du jobbar ju i en grupp så du har lätt för att samarbeta, men är också självständig då du sköter dig själv stora delar av arbetsdagen. Du har en hög arbetsmoral är ansvarstagande och engagerad. Du kan tala, läsa och förstå svenska utan problem.
Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag 2018-10-07. Vid frågor kontakta Leif Håkansson, Wikan Personal, 0381-480953.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Leif Håkansson
Telefon 0381-48 09 53
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker för Ragnars Inredningars räkning en operatör till formatsåg. Uppdraget är en rekrytering, vilket betyder att du kommer att anställas av Ragnars Inredningar AB.