Byggprojektör

Byggprojektör

Vi söker för kunds räkning en Byggprojektör

Dina arbetsuppgifter

I huvudsak kommer du att rita konstruktionsritningar till produktionen. Men eftersom vår kund är ett lite mindre företag så kommer du att vara delaktig och ha ett nära samarbete med alla delar i processen.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som ritare har ett tätt samarbete med dina kollegor på kontoret och i produktionen. Du håller även kontakt med externa projektörer eftersom företaget köper in vissa rittjänster. Vi tror att du är en god lagspelare samtidigt som du har lätt att ta dig an egna uppgifter och arbeta individuellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som söker har en relevant utbildning och erfarenhet från liknande arbeten. Vi förutsätter att du har en god kompetens inom i branschen förekommande ritprogram. Du talar och förstår svenska utan problem. Du har B-körkort och tillgång till bil.

Information och kontakt

Detta är en rekrytering så du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Frågor besvaras av Leif Håkansson 0381-480953. Sista ansökningsdag är 23/5, intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget producerar och bygger bostadshus i trämoduler på totalentreprenad och är beläget på Småländska Höglandet.
Företaget ingår i en större koncern med egen projektutveckling och byggverksamhet.