Orderkoordinator

Orderkoordinator

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Trafikverket Materialservice försörjer Trafikverkets investerings- och underhållsentreprenader med tekniskt godkänt material. Som logistikavdelning säkrar vi försörjningen under anläggningens hela livslängd. Utifrån en helhetssyn samordnar vi Trafikverkets totala behov och hanterar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. En dialog med våra beställare är nyckeln till framgång för alla parter.

Orderkoordinatorn deltar aktivt i materialförsörjningsprocessens operativa skeden och ansvarar för att hantera, bereda och registrera inkommande beställningar, så att vårt leveransbesked är säkrat. Leveransbevakning, samt att hålla beställaren informerad om leveransläget ingår också. Orderkoordinatorn bemannar vår kundservice och ansvarar för att ta hand om och besvara frågor som inkommer från projekt och beställare.

Beredskapstjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har minst en eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik och/eller ekonomi eller motsvarande utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • har körkort för personbil
  • du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av järnvägsprojekt och har järnvägskompetens
  • goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
I rollen som Orderkoordinator har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Vidare är du en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du inger förtroende och får andra att känna sig bekväma. Rollen ställer krav på att du är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-11-20

Upplysningar

Rekryterande chef Mats Karlsson
0101237484

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

ST Ami Åreng
0101258002

SACO Richard Ericsäter
0101232444
Mer info
Kontaktperson Mats Karlsson
Telefon 0101237484
Område Nässjö
Yrkesroll Administration, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.