Semestervikarie som vaktmästare

Semestervikarie som vaktmästare

Skötsel av grönytor, gräsklippning, trimning, borttagande av löv, röjning, Skötsel av rabatter, buskar, träd och planteringar,

Kvalifikationer
Hantera maskiner för yttre skötsel av fastigheter. Vara behjälplig med andra sysslor på driftenheten. Krav: körkort B

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniska serviceförvaltningens fastighetsavdelning äger och förvaltar Nässjö kommuns verksamhetsfastigheter. Byggnadsavdelningen ansvarar med egen personal för allt från nyproduktion, om- och tillbyggnation, renovering, drift, underhåll och skötsel av fastighetsbeståndet. Avdelningen är en resultatenhet vilket innebär att avdelningen skall lösa sina ansvarsområden med hjälp av de hyresintäkter som fastigheterna genererar. Byggnadsavdelningen består av en bygg-, en förvaltnings- och en driftdel. Vaktmästargruppen ingår som en del i driftorganisationen, övriga delar är en teknik- och en hantverksgrupp.