Projektledare installation byggavdelningen

Projektledare installation byggavdelningen

Som projektledare hos oss arbetar du i en ledande och samordnande roll. Du kommer att driva, leda och samordna installations- och fastighetsprojekt för kommunens verksamheter med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. I rollen ingår att i samarbete med kommunens fastighetsavdelning utveckla installationer i byggnaderna så att kommunens mål om driftsäkra och energieffektiva byggnader nås.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en engagerad lagspelare. Du är strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Med stort engagemang hjälper du kommunen att nå sina mål inom hållbart byggande. Vi ser gärna att du är en civil- eller högskoleingenjör. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med relevant yrkeshögskola och relevant branscherfarenhet är också kvalificerade. Erfarenhet inom projektledning för installationer, installationssamordning och cad är meriterande. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Nässjö kommuns byggavdelning söker en projektledare inom fastighet och installationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse. Nässjö kommuns byggavdelning är en del av tekniska serviceförvaltningen som har en central roll i kommunens utveckling. Vi är en drivande kraft i frågor gällande samhällsutveckling, nybyggnad, energieffektivisering och renovering av kommunens verksamhetslokaler och samhällsfunktioner. Förvaltningen genomför ett omfattande förändringsarbete där vi kommer att ta ett allt större samlat ansvar för hela processen gällande inköp av mark, utförande av byggprojekt till förvaltning av lokaler m.m. Som projektledare hos oss kan du förvänta dig ett stort engagemang för dig som medarbetare med fokus på din utveckling för att på bästa sätt nå kommunens mål. I vår projektledargrupp har vi samlat många olika kvalifikationer och erfarenheter. Förutom projektledning i större projekt där en stor arbetsgrupp ska samordnas, projekterar vi även mindre projekt med hjälp av den egna kompetensen. Våra projektledare är med under hela byggprocessen med början i utredning tillsammans med de kommunala verksamheterna, kalkylering under budgetprocessen, projektledning och projektering, upphandling enligt LOU, byggledning och stöd under garantitiden. Variationen i projekten ger goda förutsättningar för att växa in i rollen och ansvaret.