Parkgården söker kock 100 %

Parkgården söker kock 100 %

Parkgårdens kök är ett fräscht kök i centrala Nässjö beläget i Parkgården som är ett trygghetsboende. Uppdraget som kock innebär att planera, förbereda och tillreda måltider genom säker tillagning. Du ska tillaga specialkost för personer i målgruppen. I uppdraget ingår även efterarbete i form av städning och diskning, samt att dokumentera i form av egenkontroll. Dagligen serveras två rätter i restaurangen som även erbjuder fika och frukost. Köket serverar näringsriktiga och vällagade måltider av god kvalité enligt gällande måltidspolicypolicy. I arbetslaget roterar man så att alla i köket gör samtliga uppgifter. Helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Utbildad kock Meriterande med datavana, kostplaneringsprogrammet Matilda samt liknande erfarenhet. Samarbetsförmågan värderas högt och även förmågan att vara självgående, strukturerad och flexibel är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam bl.a. i restaurangen eller i matdistributionen där man har telefonansvar, krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift. Provanställning kan komma att tillämpas

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kost och städavdelningen är en del av Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och ansvarar för kost- och städleveranser till våra kommunala verksamheter skola och omsorg. Avdelningen har en hög ambitionsnivå vad avser service och att leverera måltider och städning av god kvalitet. Avdelningen är indelad i 9 områden med 7 tillagningskök. Måltiderna till omsorgen levereras som kompletta måltider till äldreenheter, pensionärer i eget boende samt till restaurangerna. Måltiderna till skolan levereras som varm huvudkomponent från tillagningsköket till förskolan och skolans mottagningskök som kompletterar med övriga delar av måltiden. Parkgården ligger centralt i Nässjö och tillagar mat till äldreboenden i Nässjö tätort, matdistribution samt tre förskolor i Nässjö. Arbetslaget i köket består av 16 personer.