Kock till Nässjö kommun

Kock till Nässjö kommun

Är du social och gillar att möta människor? Är du en flexibel person som är serviceminded? Gillar du att laga mat av bra kvalité? Då är det här ett arbete för dig!

Som poolanställd bokas du in där vakanser uppstår. Man arbetar över hela kommunen därför är körkort och tillgång till bil ett krav.

Arbetet som kock innebär sedvanliga sysslor i kök så som matlagning, egenkontroll, disk och städ. Köken serverar näringsriktiga och vällagade måltider av god kvalité och som i möjligaste mån lagas från grunden. Allt enligt gällande måltidspolicy.
I våra mottagningskök kommer varm huvudkomponent från ett centralt kök, medan sallader och pasta/potatis/ris ordnas på plats. Servering och uppläggning ingår beroende vilket slags mottagningskök det är. Disk och städ.

Som pool kan man även bli bokad på rena städpass och det är dagligt städ i våra kommunala byggnader. Förskolor, skolor och andra lokaler städas.

Flexibilitet och samarbetsförmågan värderas högt och även förmågan att vara lyhörd, lösningsfokuserad och smidig är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift.

Tjänsten är på cirka 87 % och du arbetar var tredje helg.

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden


Kvalifikationer
Kock/kokerska.
Körkort och bil krävs.
Meriterande med städvana
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Visma Recruit". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniska serviceförvaltningen driver kommunens alla kök på skolor och äldreboenden. Städning och förvaltning av kommunens lokaler ingår också i verksamhetsområdet. Vidare svarar förvaltningen för trafikfrågor, utbyggnad av nya bostads- och industriområden samt försäljning av industri- och bostadstomter.

Kost och städavdelningen är en del av Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och ansvarar för kost- och städleveranser till våra kommunala verksamheter skola och omsorg.
Avdelningen har en hög ambitionsnivå vad avser service och att leverera måltider och städning av god kvalitet.
Avdelningen är indelad i 9 områden med 7 tillagningskök.
Måltiderna till omsorgen levereras som kompletta måltider till äldreenheter, pensionärer i eget boende samt till restaurangerna.
Måltiderna till skolan levereras som varm huvudkomponent från tillagningsköket till förskolan och skolans mottagningskök som kompletterar med övriga delar av måltiden.