Kock pooltjänst till kost och städ

Kock pooltjänst till kost och städ

Som poolanställd arbetar du där vakanser uppstår i verksamheten vilket innebär att du kommer att arbeta över hela kommunen inom verksamhetsområdet kost och städ. Som kock bokas man i första hand in i våra tillagningskök. Det kan förekomma arbetspass med enbart måltidsberedning men också så kallade kombinationstjänster där både måltidsberedning och lokalvård ingår under samma arbetspass. Detta arbetssätt passar dig som lockas av variation och att skapa ett stort kontaktnät. Arbetet som kock innebär sedvanliga sysslor i kök så som matlagning, egenkontroll, disk och städ. Köken serverar näringsriktiga och vällagade måltider av god kvalité och som i möjligaste mån lagas från grunden. Allt enligt gällande måltidspolicy. I våra mottagningskök kommer varm huvudkomponent från ett centralt kök, medan sallader och pasta/potatis/ris ordnas på plats. Servering och uppläggning ingår beroende vilket slags mottagningskök det är. Disk och städ. För att lyckas och trivas i tjänsten finns det flera förmågor som du kommer ha nytta av att besitta. Omväxlingen i tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet, din samarbetsförmåga och att du har en relationsskapande framtoning. Då du både kommer arbeta i sammanhang där du är ensam och i grupp med andra behöver du vara lyhörd och lösningsfokuserad. Det krävs att du har intresset, viljan och förmågan att vilja hjälpa andra. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas

Kvalifikationer
Kock/kokerska. Körkort och bil krävs. Meriterande med städvana. Erfarenhet krävs.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kost- och städavdelningen med sina ca 200 medarbetare tillhör Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och har i uppdrag att leverera kost och städ till kommunens förskolor, skolor och omsorgsverksamheter. Som måltidspersonal kommer du tillhöra en dynamisk och ambitiös avdelning som arbetar hands on där det händer som mest. Här genomsyras arbetsdagarna av kvalitet, arbetsglädje och delaktighet. Gillar du att arbeta med mat och att skapa fräscha miljöer att vistas i kan det här vara jobbet för dig!