Exportassistent

Exportassistent

Vi söker nu en strukturerad och driven person som

Exportassistent

Du blir en viktig person i vår fortsatta expansion och får ett varierat arbete där arbetsuppgifterna främst består i att assistera export-avdelningen i det dagliga arbetet samt att sköta administration av order, leveranser, fakturor, uppföljning och rapporter. Detta innebär dagliga kontakter med distributörer i olika länder samt interna kontakter med andra avdelningar.

I tjänsten ingår personalansvar för två personer på packavdelningen. Man kommer också ha visst projektansvar för olika utvecklings/förbättrings-projekt som sker på bl.a. produktionssidan.

Vi söker Dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är flexibel och service-medveten. Du har lätt för att samarbeta och är en utåtriktad, representativ, tillmötesgående och noggrann person med gott ordningssinne.

Du har god datorvana (Office). Har du erfarenhet av Navision är detta meriterande. Arbetet kräver goda kunskaper i främst Svenska och engelska (tal och skrift). Vi erbjuder dig ett allsidigt och spännande jobb i en expansiv miljö.

Vid övriga frågor kontakta Director – Sales and Marketing Mikael Selinder på 0705-918272.

Skicka Din ansökan till: mikael.selinder@tst-ab.com

Din ansökan skall vara oss tillhanda
senast 2019-03-31
Mer info
Kontaktperson Mikael Selinder
Telefon 0705-918272
Email Mejla Mikael Selinder
Område Nässjö
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tst-ab.com
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.tst-ab.com